Ιωάννινα:Η ..."Ράχη" ....μία φάρμα στο Ελληνικό που θα σας κλέψει την καρδιά!

 


Μία φάρμα   που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 18 χιλιομέτρων από τα Ιωάννινα στο χωριό Ελληνικό θα σας κλέψει  σίγουρα  την καρδιά!

Πρόκειται για έναν πανέμορφο ιδιωτικό χώρο   τον οποίο μπορεί να επισκεφθούν οι πολίτες δωρεάν και να ανακαλύψουν σε αυτόν πάρα πολλά ζώα  και φυτά κυρίως της τοπικής χλωρίδας αλλά και από άλλα μέρη της γης!

Πάνω από 40 είδη και ζώα ράτσας σας περιμένουν να τα γνωρίσετε  στη φάρμα "Η Ράχη".

Τα εγκαίνια της ξεχωριστής αυτής φάρμας έγιναν τον Αύγουστο και παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που στήριξε το πρωτότυπο   και αξιέπαινο αυτό εγχείρημα   !








Στο χωριό Ελληνικό έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που κατευθύνουν τους επισκέπτες για να φτάσουν γρήγορα και εύκολα σε αυτό τον ξεχωριστό χώρο!






Αναφορικά με τα ωράρια λειτουργίας    όσοι επιθυμούν να την επισκεφθούν μπορούν να ενημερώνονται στη σελίδα της φάρμας στο facebook ,πατώντας Φάρμα "Η Ράχη" στο Ελληνικό Ιωαννίνων   αλλά και στο Instagram και στο You Tube .

Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση η φάρμα είναι ανοιχτή Τετάρτη με Κυριακή από τις 6 το απόγευμα έως το βράδυ  ενώ υπενθυμίζεται πως η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]