Ένα ακόμα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων
 Ένα ακόμη αγωνιστικό σαββατοκύριακο για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων με συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες δρόμου και ορεινού τρεξίματος. Δρομείς του συλλόγου συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου 5χλμ OPEN DOOR RUN (25 Σεπ 2022) που διοργάνωσαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς οι Δήμοι Ελληνικού και Αργυρούπολης και στον αγώνα ορεινού τρεξίματος 15χλμ PARGA RACE «7ος Άγγελος Φέτσης» (24 Σεπ 2022) που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας. Στο PARGA RACE πέραν των πολλών συμμετοχών ο ΣΔΙ πέτυχε και τις παρακάτω διακρίσεις:

 Δημήτριος Ανδρούτσος 2ος στην γενική κατηγορία ανδρών και 1ος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 50-59

Αλέξιος Ανδρούτσος 3ος στην γενική κατηγορία ανδρών και 2ος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 50-59

Γεωργία Σιώζιου 2η στην γενική κατηγορία γυναικών και 2η στην ηλικιακή κατηγορία γυναικών 40-49

Αναστάσιος Καντζέλης 2ος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 60+


Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι στον αγώνα PARGA RACE η πρώτη γυναίκα της γενικής κατηγορία γυναικών και γνωστή δρομέας για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις της, με καταγωγή από την Άρτα,  Δήμητρα Τζαλοκώστα αφιέρωσε το έπαθλό της στον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων για την συνεχή παρουσία του και στήριξη των αγώνων δρόμου εντός και εκτός Ηπείρου και παρέδωσε το έπαθλό της στον Γραμματέα του Συλλόγου.  


Ο σύλλογος δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τους δρομείς του συλλόγου για  την αγωνιστική τους προσπάθεια και τις διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]