ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με χαμόγελα και παιδικές φωνές ο πρώτος αγιασμός στους μαθητές των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αρταίων-Με 800.000 ευρώ εκσυγχρονίζονται οι σταθμοί.

Με χαμόγελα και παιδικές φωνές, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους λιλιπούτειους μαθητές των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου. Έτσι, σήμερα το πρωί και για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί σε όλους τους ιδιόκτητους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων.

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή βρέθηκε στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ, η Διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής, καθώς εκπαιδευτικοί και γονείς.


Πιο συγκεκριμένα:  

Στους αγιασμούς στον Ά παιδικό Σταθμό, στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό και στον Παιδικό Σταθμό Αγίων Αναργύρων  παρέστη ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργο Πανέτα, και την Διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής Ελένη Γκαρτζώνη. Ο Χριστόφορος Σιαφάκας παρέστη στον Β΄ Παιδικό Σταθμό, στον Γ΄ Παιδικό Σταθμό ο Σωτήρης Χρηστούλης, στον Α΄Βρεφονηπιακό Σταθμό ο Νίκος Λιόντος, στον Παιδικό Σταθμό Ανέζας ο Μιχάλης Κοτσαρίνης, στον Παιδικό Σταθμό της Καμπής ο Γιώργος Μπουκουβάλας και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κωστακιών επίσης και στον Παιδικό Σταθμό Φιλοθέης ο Παντελής Κωλέτσος.

Όπως είπε και ο Δήμαρχος Αρταίων «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την ζωή δεκάδων οικογενειών της Άρτας. Ανοίγει ένας κύκλος που θα κλείσει μετά από αρκετά χρόνια. Σ’ αυτά τα χρόνια της μαθητικής ζωής, μαζί με τους φίλους και το οικογενειακό περιβάλλον θα μετρήσουν και άλλοι δύο παράγοντες στις ζωές των παιδιών: οι εκπαιδευτικοί και οι υποδομές.

Για τους εκπαιδευτικούς μας, η γνώση που έχω είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών τιμά το λειτούργημά τους και τους συγχαίρω για αυτό.

Για τις υποδομές, θέλω να επαναλάβω πως παρά τις αστοχίες που υπάρχουν σε επιμέρους ζητήματα – και καλά κάνουν και τα επισημαίνουν όσοι τα επισημαίνουν- οι σχολικές μας υποδομές δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν όχι μόνο απ’ όλες πόλεις της Περιφέρειας, αλλά και από αρκετά ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας. 

Ο κτιριακός εκσυγχρονισμός συνεχίζεται και με την εργολαβία που ήδη τρέχει, με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα προχωράμε την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας όλων των ιδιόκτητων βρεφονηπιακών - παιδικών σταθμών και μέλημά μας είναι να μπορούμε να ικανοποιούμε το 100% των αιτήσεων» ενώ ο κ. Τσιρογιάννης πρόσθεσε «Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο και τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο και τους ιερείς που συμμετείχαν στους χθεσινούς και σημερινούς αγιασμούς των σχολείων μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]