ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-Γ:Με την κατάκτηση της 6ης θέσης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους ο Στέφανος Ντούσκος και οι Θανάσης Παλαιοπάνος-Γιάννης Καλανδαρίδης


 Με την κατάκτηση της 6ης θέσης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ράτσιτσε της Τσεχίας ο Στέφανος Ντούσκος στον τελικό του σκιφ και οι Θανάσης Παλαιοπάνος-Γιάννης Καλανδαρίδης (ΦΩΤΟ) στον τελικό του διπλού σκιφ.


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων του που ξεκίνησαν πολύ δυνατά την κούρσα και πήρε την 6η θέση με 7:10.64. Το χρυσό κατέκτησε ο Γερμανός Ζίντλερ με 6:48.67, το ασημένιο ο Ολλανδός Τέελαρ (6:50.12) και το χάλκινο ο Βρετανός Τόμας (6:51.44).


Αντίστοιχη θέση και για τους Παλαιοπάνο-Καλανδαρίδη στο τελικό του διπλού σκιφ. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 6:32.78 ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα της Γαλλίας με τους χρυσούς Ολυμπιονίκες Μπουσερόν-Αντροντιά που τερμάτισε σε 6:09.34.


Τέλος την 3η θέση στον τελικό Γ του διπλού των γυναικών κατέλαβαν οι Ευαγγελία Φράγκου-Στέλλα Νάτσιουλα  και με χρόνο 7:13.09 κατετάγησαν 15ες στη γενική.


Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ράτσιτσε με ένα ασημένιο μετάλλιο , αυτό του Αντώνη Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελ βαρών και πέντε συμμετοχές σε μεγάλους τελικούς.

kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]