Από τα Γιάννενα ...στα Άγναντα Τζουμέρκων .... «5 ώρες» Ένας αγώνας στη μνήμη του Ερμή ...Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ήταν εκεί ....

 


Το Σάββατο 10 Σεπ 2022 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου με την ονομασία «5 ώρες» με αφετηρία την πλατεία Ιωαννίνων και με τερματισμό το χωριό Άγναντα των Τζουμέρκων. Ο αγώνας αφιερώθηκε στην μνήμη του Θεοφάνη - Ερμή Θεοχαρόπουλου στέλνοντας το μήνυμα ότι στην χώρα μας είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ένας σύγχρονος και ταχύτατος σχεδιασμός στον  τρόπο διάσωσης με ελικόπτερο. Πέντε ήταν και οι ώρες που ο Ερμής περίμενε να φτάσει το ελικόπτερο στα Τζουμέρκα, προκειμένου να κάνει τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο βουνό. Οι πέντε αυτές ώρες αναμονής, δίχως ιατρική φροντίδα και περίθαλψη ήταν πολύτιμες για την ζωή που χάθηκε.

Στον υπόψη αγώνα τρεξίματος έλαβαν μέρος και μέλη του συλλόγου δρομέων Ιωαννίνων τα οποία ο σύλλογος τα συγχαίρει για την συμβολική συμμετοχή τους αλλά και για την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Κάθε χρόνο, την ίδια περίοδο που ο Ερμής θα γιόρταζε τα γενέθλια του, θα πραγματοποιείται ο αγώνας αυτός στην μνήμη του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]