Ιωάννινα:Μαζική διαμαρτυρία για να σπάσουν τα 27άρια τμήματα στο 5ο Γυμνάσιο


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΩΝΩΝ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Ιωαννίνων χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών στη συμβολική αποχή-διαμαρτυρία που πραγματοποιήσαμε σήμερα Παρασκευή 23/9/2022 κατά τις δύο τελευταίες ώρες του προγράμματος με αίτημα να σπάσουν τα τρία 27άρια τμήματα της Α’ Γυμνασίου. 

Μετά την αποχώρηση όλων των μαθητών, οι γονείς σε συνάντηση με τη διεύθυνση του σχολείου ζήτησαν να μεταφερθεί το αίτημα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και εκφράστηκε η ανησυχία όλων μας για τους όρους εκπαίδευσης των παιδιών μας με τα 27άρια τμήματα, για το συνωστισμό στις τάξεις που μας αφήνει όλους απροστάτευτους, για τα τεράστια μορφωτικά και μαθησιακά κενά των παιδιών μας και την πρακτικά αδύνατη παιδαγωγική στήριξή τους απ τους εκπαιδευτικούς.

Τα απαράδεκτα αντιεκπαιδευτικά μέτρα με τα 27-άρια τμήματα που νομοθετούν όλες οι κυβερνήσεις για την εξοικονόμηση εκπαιδευτικών και πόρων είναι απέναντι στις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας. 

Συνεχίζουμε και απαιτούμε να καταργηθεί το αντιπαιδαγωγικό μέτρο των 27 μαθητών στις τάξεις, να σπάσουν άμεσα τα 27άρια τμήματα στην Α Γυμνασίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]