ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Δήμος Πρέβεζας παραδίδει στον τοπικό αθλητισμό με την ανακαίνιση και την απομάκρυνση του αμιάντου την αίθουσα «K. Σαγανάς»

 


Ο Δήμος Πρέβεζας παραδίδει στον τοπικό αθλητισμό με την ανακαίνιση και την απομάκρυνση του αμιάντου την αίθουσα «K. Σαγανάς»


Η Δημοτική Αρχή προχωρά με γοργούς ρυθμούς σε ακόμα μία σπουδαία και άκρως απαραίτητη υλοποίηση ενός έργου για τον τοπικό αθλητισμό. Με την αξιοποίηση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»  εκτελείτε το έργο ύψους 446.857,77€ της επισκευής, συντήρησης και εξοπλισμού της αίθουσας «Κωνσταντίνος Σαγανάς» του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».


Ενός κλειστού χώρου αθλητικής προετοιμασίας και προπόνησης των αθλητών που τόσο τον είχαν στερηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά και που αποτελούσε με την ύπαρξη αμιάντου σημείο επικινδυνότητας.


Η αποκατάσταση ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς και ήδη η απομάκρυνση του αμιάντου έχει ξεκινήσει με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από την ανάδοχο εταιρεία. Ένα έργο διπλής σπουδαιότητας από τη μία ως προσφορά στον αθλητισμό της Πρέβεζας που τόσο το έχει ανάγκη και από την άλλη για τη δημόσια υγεία και την εναρμόνιση του Δήμου με τις οδηγίες περί μη χρήσης αμιάντου.


Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος της Καρδιάς μας!» επιθεώρησε την εκκίνηση των εργασιών στο πεδίο και δήλωσε σχετικά ότι ακόμα μία απαίτηση των αθλητών και των δημοτών του Δήμου μας γίνεται έργο και πράξη με την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης αλλά και απομάκρυνσης του αμιάντου από την κλειστή αίθουσα του Δημοτικού μας Σταδίου. Το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα η κλειστή αίθουσα «Κωνσταντίνος Σαγανάς» θα παραδοθεί λειτουργική και πλήρως ανακαινισμένη στο αθλητικό κοινό αλλά και στο Δήμο μας ώστε να επιστρέψουν οι αθλητές μας στο σπίτι τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]