ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Υπασφαλισμένος: Τα Fuel Pass αποκάλυψαν στόλο ανασφάλιστων οχημάτων;


 Δεν είναι εύκολο να διασταυρωθεί πλήρως, ωστόσο τα ασφαλιστικά στελέχη που είναι επιφορτισμένα να παρακολουθούν την πορεία του στόλου των ασφαλισμένων οχημάτων διαπιστώνουν μια αύξηση του αριθμού των ασφαλισμένων IX, τους τελευταίους μήνες που την συνδέουν, 

- ως ένα βαθμό, με την είσοδο στην ασφαλιστική αγορά στόλου ενοικιασμένων ΙΧ αυτοκινήτων,

- με την οικονομική βοήθεια που δίνει το Fuel Pass.


Υπενθυμίζεται ότι μια από τις προϋποθέσεις για την είσπραξη του Fuel Pass είναι ότι το όχημα πρέπει να είναι σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο και να μην οφείλονται τέλη κυκλοφορίας.

Τελικά φαίνεται ότι, μέσα από τις διάφορες τεχνολογικές εφαρμογές που θέτει σταδιακά σε εφαρμογή η πολιτεία, θα αντιμετωπισθεί και το πρόβλημα των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, αφού έγινε πλέον συνείδηση σε όλους μετά από πολλές προσπάθειες της ασφαλιστικής αγοράς ότι τα ανασφάλιστα οχήματα είναι μάστιγα για την κοινωνία.

O Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου αλλά και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτων Δημήτρης Ζορμπάς σε αγαστή συνεργασία εξακολουθούν πάντως να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να εργάζονται για την ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος.

nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]