ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χθες το βράδυ στην Λίμνη Βηρού έγινε ένα μουσικό θαύμα![βίντεο]


 Χθες το βράδυ στην Λίμνη Βιρού έγινε ένα μουσικό θαύμα. Οι Encardia, αυτή η ιδιότυπη μουσική κολεκτίβα μαγνήτισε τους πολλούς τυχερούς που ακολούθησαν αυτή την πρόταση του Φεστιβάλ Δωδώνης και σίγουρα δεν έχασαν.


Σε ένα μαγευτικό τοπίο από τις πρώτες νότες το μέχρι και το τελευταίο τραγούδι, φανερώθηκε η δυναμική και η ομορφιά των Encardia αλλά και της Λίμνης Βιρού. 
Από νωρίς το βράδυ κάτοικοι όχι μόνο της περιοχής της Δωδώνης και συνολικά της Ηπείρου, αλλά και από άλλες περιοχές κατέκλυσαν τη σκηνή περιμετρικά της λίμνης και ταξίδεψαν με τα τραγούδια των Encardia απο τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου μέχρι τα πέρατα της Μεσογείου.

Το Φεστιβάλ της Δωδώνης με αυτή την επιλογή κατάφερε να προσελκύσει στην λίμνη Βιρού νέο κοινό που μαζί με τους υπόλοιπους θεατές που ακολουθούν μέσα στα χρόνια το φεστιβάλ, στο τέλος της συναυλίας κατέληξαν στη σκηνή και γύρω από αυτήν χορεύοντας μαζί με τους καλλιτέχνες. Η άρτια μουσική κάλυψη και ο υπέροχος φωτισμός ταίριαξαν απόλυτα με την φύση και την ομορφιά του τοπίου.

Μια συναυλία ή καλύτερα μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]