ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κτηνωδία στο χωριό Γραμμένο Ζίτσας ....Έσερνε με το όχημα του γάιδαρο ...Γέμισε αίματα ο δρόμος ...

 


Απίστευτη κτηνωδία στο χωριό Γραμμένο  του Δήμου Ζίτσας ....
13.38
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση   το ζώο ξέφυγε από τον στάβλο και ο ιδιοκτήτης όταν το εντόπισε στο εν λόγο χωριό θέλησε να το μεταφέρει δένοντάς το στο όχημά του ...και δεν αντιλήφθηκε ότι αυτό σύρθηκε στο οδόστρωμα 

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για ένα τραγικό   περιστατικό που συνέβη στο χωριό Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας όπου όπως καταγγέλθηκε κάτοικος  που φέρεται να είναι αυτοδιοικητικός παράγοντας  έσερνε με το αγροτικό του όχημα για πάνω από 1 χιλιόμετρο ένα άτυχο γαϊδουράκι  με τον  δρόμο του χωριού να γεμίζει  από αίματα του άκακου ζώου .

Στη σελίδα ΚΙΔΙΖΩ στο facebook  δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο όπου αποτυπώνεται η απίστευτη κτηνωδία ..Το ζώο φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του   ο  ιδιοκτήτης του ωστόσο το απομάκρυνε από το σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες .

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας υπήρξε άμεση και μαζί με κατοίκους του χωριού   έψαχναν  για ώρες το ζώο μήπως και καταφέρουν να το σώσουν .

Άντ’αυτού  όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση βρέθηκαν  σπλάχνα από μεγάλο ζώο στην καρότσα του αγροτικού του οχήματος, να κατασπαράσσονται από πολλά εξαθλιωμένα σκυλιά έξω από τον στάβλο του .

Τα σπλάχνα περισυλλέχθηκαν και   μεταφέρθηκαν στην κτηνιατρική υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθεί από τι ζώο αφαιρέθηκαν...

Οι κάτοικοι του χωριού   όπως είναι φυσικό έχουν συγκλονιστεί  και  αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως ένας άνθρωπος μπορεί να συμπεριφερθεί  κατά αυτόν τον τρόπο σε  ένα   ζώο   ενώ η Αστυνομία  διερευνά την υπόθεση .



φωτογραφίες facebook  ΚΙΔΙΖΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]