ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ σώθηκε πάπια με κουτί αναψυκτικού στο στόμα της

Θύμα της ανθρώπινης ασυνειδησίας έπεσε μία πάπια στη λίμνη Μπελέτσι στο στόμα της οποίας σφηνώθηκε ένα κομμάτι από μεταλλικό κουτάκι αναψυκτικού .

Το άτυχο ζωντανό που δεν μπορούσε να φάει βοήθησαν   ιδιώτες εθελοντές και ο Σύλλογος 'Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου"   και με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ   η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος .

Σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook η ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής  που ανέλαβε τη  φροντίδα της πάπιας αnαφέρει:


" Η τεράστια κινητοποίηση που έγινε χάρη στους ιδιώτες και τον Σύλλογο ΄'Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου" απέδωσε, τελικά. Η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ κατάφεραν να πιάσουν τα καημένο το ζώο, που είχε παγιδευτεί με ένα κομμάτι από κουτάκι coca cola. Συμβολικό αυτό το τελευταίο, μιας και τα σκουπίδια του πολιτισμού μας γίνονται παγίδες για τους υπόποιπους συγκατοίκους μας.

Αλλά μιας και σώθηκε χάρη στην ευαισθησία ανθρώπων, δεν είναι χαμένη η υπόθεση....

Το κουτάκι αφαιρέθηκε αλλά έχει προκαλέσει μια αρκετά σοβαρή πληγή στο ράμφος και στη γλώσσα της πάπιας, που θα μείνει λίγο καιρό στην ΑΝΙΜΑ για να αναρρώσει."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]