P&I...&DEAL BY HOUSE 4 YOU

Κόνιτσα:Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δημοτικές παρατάξεις "Ο Τόπος μας μπροστά και "Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ" ".

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» και «Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ»"Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,

Είναι από όλους αντιληπτό ότι ζούμε σε μία εποχή όπου πρωτοφανή και έντονα προβλήματα δημιουργούν ένα ασταθές περιβάλλον στο οποίο κυριαρχεί η αγωνία, η αβεβαιότητα και η ανησυχία για τη διατήρηση της ειρήνης, της ασφάλειας και της ήρεμης καθημερινότητας των πολιτών.

Σ' αυτό το περιβάλλον όλο και περισσότεροι, ιδιαίτερα στις μικρές κοινωνίες και ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, συναντώνται σε προβληματισμό αντιμετώπισης σοβαρών δυσκολιών που έχουν σχέση με θέματα κοινωνικά, οικονομικά και καθημερινότητας.

Στα πλαίσια αυτού του προβληματισμού, διαπιστώνεται η αναγκαιότητα ευρείας συναίνεσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την εξεύρεση λύσεων που προσφέρουν αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον. Αυτό το αίτημα της κοινωνίας για ευρεία συναίνεση σε τοπικό επίπεδο, καθιστά την κομματική - ιδεολογική και παραταξιακή περιχαράκωση λιγότερο χρήσιμη και ελάχιστα ελκυστική, ιδιαίτερα από το πιο δυναμικό και περισσότερο πληττόμενο από τις δυσκολίες κομμάτι της κοινωνίας, τους νέους, οι οποίοι, ορθά, αρνούνται να προσχωρήσουν στην λογική των άγονων και ανώφελων παραταξιακών αντιπαραθέσεων.

Αφουγκραζόμενοι και ενστερνιζόμενοι τα πιο πάνω μηνύματα της κοινωνίας αποφασίσαμε, μετά από ειλικρινή διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και διαπίστωση σταθερής βούλησης και των δύο πλευρών, να υπερβούμε τις όποιες διαφορές και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να μετουσιώσουμε την αγωνία σε ελπίδα, την αγάπη για τον τόπο να την κάνουμε δύναμη για δημιουργία και ανάπτυξη και την ανησυχία για το μέλλον δημιουργική προοπτική.

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» και «Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ», προχωράμε μαζί σε μία συλλογική κοινή προσπάθεια που μοναδικό της κίνητρο είναι:

Η αποτελεσματική προώθηση των συμφερόντων του τόπου, με συστηματική εργασία, μεθοδικό σχεδιασμό και αγωνιστική διεκδίκηση των αναγκαίων πόρων από τους αρμόδιους φορείς.

Η άμβλυνση των αντιθέσεων και η ενίσχυση της συνοχής της τοπικής κοινωνίας.

Η επιτάχυνση της αποτελεσματικής αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων που χρονίζουν, με κατάλληλη αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού και των δύο παρατάξεων, επικεντρώνοντας, όχι πώς θα πολεμήσουμε το παλιό, αλλά πως θα δημιουργήσουμε το νέο.

Η αντιμετώπιση των σύγχρονων αυτοδιοικητικών προκλήσεων, καθιστώντας τους δημότες συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο όραμα για ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών αυτής της προσπάθειας πιστεύουμε ακράδαντα στο ότι: «Το να βρεθούμε μαζί είναι μία αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μία πρόοδος, το να δουλέψουμε παρέα είναι επιτυχία».

Έχουμε την ισχυρή βούληση να το κάνουμε πράξη και προς την κατεύθυνση αυτή ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει και να συμμετάσχει ενεργά. Η επιτυχία της προσπάθειας θα είναι επιτυχία όλων."


Για την Παράταξη Για την Παράταξη

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» «Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ»

Ανδρέας Παπασπύρου Σπανός Ι. Βασίλειος

Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]