10-12 Αυγούστου "Επιστροφή στο χωριό" Τελευταίο τριήμερο παραστάσεων σε κοινότητες των Δήμων Ζαγορίου, Δωδώνης και Πωγωνίου


 Τελευταίο τριήμερο παραστάσεων για την παράσταση «Επιστροφή στο χωριό» σε κοινότητες των Δήμων Ζαγορίου, Δωδώνης και Πωγωνίου. Η μεγάλη περυσινή επιτυχία της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ που παρουσιάστηκε δύο φορές στο θέατρο Φρόντζου, επιστρέφει για ένα ακόμα μπαράζ γέλιου, αυτή τη φορά στο φυσικό της χώρο, όπως λέει και ο τίτλος, στα χωριά!

Η «Επιστροφή στο χωριό» είναι μια ξέφρενη κωμωδία την οποία συνθέτουν γραφικοί ήρωες με απίθανες ατάκες σε σπαρταριστές καταστάσεις! Οι συντελεστές της παράστασης υπόσχονται αβίαστο και αστείρευτο γέλιο. Πολιτικές αντιπαραθέσεις, θαμμένες λίρες, κουτσομπολιά, διαμάχες νύφης-πεθεράς και ένα πτώμα που εξαφανίστηκε με 4.000.000 ευρώ δημιουργούν ένα κωμικό κομφούζιο άνευ προηγουμένου. Το κερασάκι στην τούρτα, ένας αστυνόμος βραδείας καύσεως που προσπαθεί να λύσει σε τρεις υποθέσεις ταυτόχρονα. 

Το έργο, που έχει γράψει ο Αρτινός συγγραφέας Κώστας Σταύρου και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κατσάνος, είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, διαρκεί μία ώρα και σαράντα λεπτά περίπου, ενώ σ’ αυτό συμμετέχουν συνολικά οκτώ ηθοποιοί. 

Οι  παραστάσεις που πραγματοποιούνται από τη ΣΥΝΘΕΣΗ σε συνεργασία με τους Δήμους Ζαγορίου, Δωδώνης και Πωγωνίου ξεκινούν στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις τελευταίες τρεις παραστάσεις της φετινής περιοδείας είναι:


Τετάρτη, 10 Αυγούστου, ΚΟΥΚΛΙΟΙ Πωγωνίου

Πέμπτη, 11 Αυγούστου, ΚΗΠΟΙ Ζαγορίου

Παρασκευή, 12 Αυγούστου, ΣΚΛΙΒΑΝΗ Δωδώνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]