ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με επιτυχία έγινε η ποδηλασία για παιδιά στην Κεστρίνη Θεπρωτίας

 


Με επιτυχία έγινε η ποδηλασία για παιδιά στην Κεστρίνη Θεπσρωτίας, την Τετάρτη το απόγευμα 10 Αυγούστου 2022, με τον τίτλο "1ος Ποδηλατικός Γύρος Κεστρίνης 2022". 

Η ενορία Κεστρίνης, που δείχνει ιδιαίτερη φροντίδα για τα νιάτα, είχε την πρωτοβουλία γι' αυτή την εκδήλωση, που έγινε για πρώτη φορά στο χωριό, και την οποία υλοποίησε σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα.


Η απολαυστική διαδρομή ήταν περίπου 3,5 χιλιόμετρα, πήραν μέρος 20 παιδάκια (αγόρια και κορίτσια), αλλά και μεγάλοι και τα πάντα εξελίχθηκαν κανονικά με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών,  ενώ η χαρά όλων ήταν μεγάλη, που δόθηκε  η δυνατότητα επικοινωνίας και άθλησης, μέσα από αυτή την εκδήλωση.Κάτοικοι του χωριού καταχειροκρότησαν τα παιδιά κατά την άφιξή τους στο τέρμα. 


Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και επαίνους συμμετοχής.


Η ενορία του Αγίου Μηνά στο τέλος του "Ποδηλατικού Γύρου" προσέφερε δείπνο στα παιδιά, με φαγητό και αναψυκτικά.


Μιλώντας προς τα παιδιά ο θεολόγος π. Ηλίας Μάκος, αφού τα ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "η διαδρομή, που κάνατε με τα ποδήλατα, θυμίζει το δρόμο της ζωής, που θέλει και αυτός πεταλιές, που θέλει και αυτός αγώνα, που θέλει και αυτός κόπος, που θέλει και αυτός ιδρώτα, που θέλει και αυτός τόλμη. Ζείστε αγωνιστικά και θα δείτε ότι θα πλημμυρίζει με ελπίδα η ζωή σας, ότι θα πηγαίνετε πάντα μπρος ολοταχώς". 


Και πρόσθεσε: "Η υπόθεση δεν είναι να νικήσετε τους άλλους, αλλά να νικήσετε τον εαυτό σας. Τότε θα είστε, πραγματικά, νικητές και κερδισμένοι".Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γεώργιος Τρουμπάτας σημείωσε "ότι προσπάθειά μας είναι η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]