Άνοιξε ο δρόμος και για αγώνες κολύμβησης στη λίμνη Παμβώτιδα

 


Από απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, OPEN και κατηγοριών, που διοργανώθηκε στη λίμνη Παμβώτιδα στις 1-3 Αυγούστου, κατά γενική ομολογία των ανθρώπων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και των συμμετεχόντων σωματείων.


Αυτό έγινε χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης και των στελεχών της ΚΟΕ, των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας - Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων της Ομοσπονδίας με έδρα τα Ιωάννινα και του συνδιοργανωτή Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων, δείχνοντας πως η λίμνη των Ιωαννίνων μπορεί να φιλοξενήσει και αγώνες κολύμβησης πέραν των ναυταθλητικών αγωνισμάτων.

Τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής και ο πρόεδρός της Ηλίας Σπυριούνης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη της και τη συνεργασία, τον συνδιοργανωτή Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων για τη συμβολή τους στη διοργάνωση, την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για τις σταθερές προσπάθειες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμο Ζίτσας για τη στήριξη και τους χορηγούς και κυρίως την Βίκος Α.Ε., η συνδρομή των οποίων ήταν πολύτιμη.


Σημαντική ήταν η βοήθεια προπονητών και στελεχών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, για την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Παράλληλα, θέλουν να συγχαρούν τον πρωταθλητή ΚΟ Καλαμαριάς, τον ΠΑΣ Γιάννινα που εξασφάλισε τη 2η θέση και τα Δελφίνια Περιστέριου για την 3η θέση στη Γενική Βαθμολογία αλλά και όλα τα κολυμβητικά σωματεία που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Συγχαίρουν όλους τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων στο Βιβερόνε της Ιταλίας από 12 έως 17 Σεπτεμβρίου και ιδιαίτερα τους αθλητές από την Περιφέρεια μας, Κωνσταντίνο Καραγιάννη (Ολυμπιάδα Ιωαννίνων), Χρυσάνθη Πλιάκου (Ποσειδώνας Ιωαννίνων) και Μαριάννα Δούμα  (ΠΑΣ Γιάννινα), που κατέκτησαν την πρωτιά στα αγωνίσματά τους στο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων και θα αποτελέσουν μέλη της Εθνικής μας ομάδας. 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]