Μουσικό ταξίδι με τον Διονύση Τσακνή και την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου!


Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι δεν απογοήτευσε τους τολμηρούς, που το βράδυ της Πέμπτης (11/08/2022) αψήφησαν τον απογευματινό άστατο καιρό και ανηφόρησαν στο λόφο «Καστρί», στον αρχαιολογικό χώρο  Πασσαρώνας, για τη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας. Ήταν εκεί, ολόγιομο, στο καθιερωμένο ραντεβού και έδωσε  τη δική του «χρωματική νότα» στο μουσικό ταξίδι που τους χάρισαν ο Διονύσης Τσακνής και η ταλαντούχα Ιωάννα Καβρουλάκη. Ευχάριστη και γλυκιά μουσική παρένθεση αποτέλεσε η εμφάνιση στη σκηνή των παιδιών της χορωδίας του Κ.Δ.Α.Π. «Ανεμόμυλος» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου που μαζί με τον τραγουδοποιό ερμήνευσαν επιτυχίες του.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους , μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

 Τη βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας, Τουρισμού και Ισότητας των Φύλων Γιαννούλα Γεωργούλη καλωσορίζοντας τους καλλιτέχνες και το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]