ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Έγκλημα στο Αστροχώρι Άρτας : Ο γαμπρός του 75χρονου έστρεψε το όπλο και κατά της πρώην συζύγου του -Πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί -Πρόσφατα διαζευγμένο το ζευγάρι


 Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι τόσο του Αστροχωρίου Άρτας όσο και του Μεσόπυργου από την δολοφονία 75χρονου ημεδαπού ο οποίος βρέθηκε   νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στο Αστροχώρι .Ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο .

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες   τον 75χρονο   φέρεται να πυροβόλησε ο 30χρονος γαμπρός του με καταγωγή από   κοντινό χωριό τον Μεσόπυργο .

Ο φερόμενος ως δράστης λίαν προσφάτως είχε πάρει διαζύγιο από την 36χρονη κόρη του 75χρονου .Το ζευγάρι   έχει και ένα παιδί 2,5 ετών .

Σήμερα   ο γαμπρός του 75χρονου τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του 75χρονου όπου μετά το διαζύγιό της η κόρη του μαζί με το παιδί της έμεναν μαζί του λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί .


Ο φερόμενος ως δράστης  όταν έφτασε στο σπίτι  λίγο μετά τις 17.00 πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 75χρονο ενώ   πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του  χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει .Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή  με την Αστυνομία να τον αναζητά   για μία τετελεσμένη ανθρωποκτονία και μία απόπειρα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]