5η έκθεση κλασικών οχημάτων Άρτας-Σάββατο 27 Αυγούστου

 


Η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας, προσκαλεί όλους του λάτρεις των κλασικών μοτοσικλετών και των κλασικών αυτοκινήτων, στην 5η έκθεση κλασικών οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Άρτας και πιο συγκεκριμένα στον εσωτερικό χώρο του Κάστρου της Άρτας την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου το απόγευμα.

Δύο ημέρες παρέα με την κλασική ομορφιά των ιστορικών οχημάτων και το γεμάτο μουσική πρόγραμμα της έκθεσης,  θα ζωντανέψουν τον μοναδικό χώρο του μεσαιωνικού κάστρου της Άρτας. 

Τα οχήματα θα συγκεντρωθούν από την Παρασκευή στο Κάστρο της Άρτας και από νωρίς το απόγευμα οι πύλες του θα ανοίξουν για να υποδεχθούν όλους τους επισκέπτες.  Το Σάββατο το πρωί, κλασικά αυτοκίνητα και κλασικές μοτοσικλέτες θα ξεκινήσουν μία όμορφη διαδρομή στην ορεινή Άρτα και θα κάνουν στάση στην Γέφυρα Πλάκας, έτσι ώστε τα πληρώματα που θα συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα να θαυμάσουν το αναστηλωμένο γεφύρι της Πλάκας. 

Το απόγευμα του Σαββάτου οι πύλες του κάστρου θα ανοίξουν για τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης και το βράδυ, οι Behind 12 Bars, θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια της blues , rock, soul & funk σε μία μοναδική live συναυλία.

Οι συμμετοχές για την έκθεση θα είναι για λίγο ακόμα ανοιχτές. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλείται όποιος επιθυμεί να εκθέσει κάποιο κλασικό όχημα, δηλαδή όχημα που έχει συμπληρώσει τα 30 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του και είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση, να μην διστάσει να επικοινωνήσει με την Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στη σελίδα της στο Facebook ή στα τηλέφωνα 6937427005, 6974993974.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]