ΟΚΠΑΠΑ: Μετάθεση των εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ στους Δημοτικούς Παιδικούς - Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠμεΑ. κατά ένα 24ωρο


 Έπειτα από την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ που εκδόθηκε αργά το βραδύ ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών & ΚΔΑΠμεΑ θα ανακοινωθούν σήμερα Τετάρτη 31/08/2022 μετά το μεσημέρι, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους και κατόχους voucher που επιθυμούν να δηλώσουν θέση για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, να προσέλθουν για το διάστημα από Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρες από 07:30 π.μ. έως και 15:00 μ.μ. στον 2ο Παιδικό Σταθμό στην Πλατεία Πάργης.


Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρες από 08:30 π.μ. έως και 14:30 μ.μ., η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους θα συνεχιστεί στην Διεύθυνση των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών,  Αβέρωφ 6,  2ος Όροφος.


Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο ΚΔΑΠμεΑ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Εθνικής Αντιστάσεως 6 (Περιοχή Καρδαμιτσίων) και ώρες από 9:00 π.μ έως και 16:00μ.μ.


Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα κάτωθι:


1. ΑΜΚΑ Παιδιού / ΑΜΚΑ Ωφελούμενου

2. ΑΦΜ Ωφελούμενου

3. Διεύθυνση Κατοικίας

4. Τηλέφωνο

5. Email


Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών – νηπίων θα γίνει σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.

Ζητάμε συγγνώμη για την πιθανή ταλαιπωρία κάποιων γονέων που όμως δεν οφείλεται στις υπηρεσίες του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]