Από τα Γιάννινα για τον τελικό του X-Factor οι «ΓΙΝΑΜΕ»!!


 Ψηφίσετε ΔΩΡΕΑΝ 10 φορές τους ΓΙΝΑΜΕ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού (Παρασκευή 8/7 μετά τις 21:00) μέσω της διεύθυνσης www.xfactorgreece.gr 

 Δυο νέοι γιαννιώτες, μια κιθάρα, αγάπη  για τη μουσική και τον στίχο-ποίηση της ραπ και οι «ΓΙΝΑΜΕ»,  δηλαδή ο  Κωστής και ο Θανασάκης,  δημιουργούν τη δική τους μουσική παντρεύοντας  γνωστά αλλά και δικά τους τραγούδια με στίχους ραπ που γράφουν μόνοι τους.

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο μουσικό διαγωνισμό XFactor με το «Τι να θυμηθώ» του Απόστολου Ρίζου και  με το δικό τους «Κύκλοι-Τετράγωνα».

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν και  πέρασαν κατευθείαν στην φάση των Chair Challenge.

Ακολούθησε το «Εν λευκώ» με δική τους δημιουργία  το «Τέτοια νύχτα μη ρωτήσεις» που τους οδήγησε   στα Lives του Χ-Factor και πέντε ζωντανές εμφανίσεις  ερμηνεύοντας τα «Διόδια» του Σ.Σιόλα και της Φ.Βελεσίωτου , το «Πόσο» του Κ.Αργυρού, το «Εξωτικό Χαρμάνι» της Π.Μπαλτατζή, το “Smooth” του C.Santana και το «Μόνο εξ επαφής» του Γιώργου Σαμπάνη.


Την Παρασκευή  08/07 στον ημιτελικό του X-Factor διεκδικούν τη θέση τους στον τελικό και τη νίκη που θα δώσει φτερά στα όνειρά τους.


Προβάλλεται  στο Mega στις 9 και οι ΓΙΝΑΜΕ σας προσκαλούν να τους ακούσετε και να τους ψηφίσετε δωρεάν.

Δείτε τα αποσπάσματα εδώ:

Τι να θυμηθώ/Κύκλοι Τετράγωνα

https://www.youtube.com/watch?v=cfCYJvcr8C8

Διόδια/Εμπόδια

https://www.youtube.com/watch?v=dQazCIel2Vs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]