Στο διπλό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Varese o Ν.Ο.Ι.

Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος θα λάβουν μέρος σε δύο μεγάλες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  under-23 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  under-23 Εφήβων θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Varese από τις 25 έως τις 30 Ιουλίου 2022 με τη συμμετοχή του Φαϊτά Παύλου που θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Ανδρών under 23 με τον συναθλητή του Καπάκογλου Στέφανο (ΝΟΘ).

Στη Λίμνη Varese θα διεξαχθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου 2022. 

Από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων την Εθνική Ομάδα στελεχώνουν στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων, η Κατερίνα Γκόγκου Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Σκιφ Νεανίδων, η οποία θα αγωνιστεί στο ίδιο αγώνισμα και οι αθλητές Κωστούλας Βασίλης και Κούτρας Δημήτρης, οι οποίοι κατέλαβαν την 6η θέση στην Ευρώπη στο αγώνισμα της δικώπου άνευ και  θα αγωνιστούν και πάλι στο ίδιο αγώνισμα. Επίσης, ο Κοπίδης Λεωνίδας ο οποίος μαζί με τον αθλητή της Κοζάνης Μακρυγιάννη Παναγιώτη κατέλαβαν την 5η θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ στον τελικό του αγωνίσματος, θα αγωνιστούν και πάλι μαζί στο ίδιο αγώνισμα. Τέλος, την πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση κάνει η αθλήτρια του Ν.Ο.Ι.  Παπαϊωάννου Δήμητρα, η οποία θα αγωνιστεί στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ Νεανίδων, μαζί με τις συναθλήτριες Δρογαλά Νικολέτα (ΝΟΘ), Σωτηρία Μιχαηλίδη (ΝΟΒΑ) και Ευθυμία Κουκλομπέση (ΝΟΒΑ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του, καθώς και σε όλη την Εθνική ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]