To 8o Rock Mountain Festival σε περιμένει και φέτος..17 & 18 Ιουλίου 2022 -Προφήτης Ηλίας Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων

  


Πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας για 8η χρονιά!!!



To 8o Rock Mountain Festival

 σε περιμένει και φέτος..


17 & 18 Ιουλίου 2022


Στο ίδιο μέρος..  

Προφήτης  Ηλίας  Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων


Την ίδια ώρα.. 

στις 20:00 το βράδυ


Με την ίδια ροκ διάθεση..

και είσοδο… 3 ευρώ ανά ημέρα

(εξαιρούνται παιδιά έως 12 ετών)


17 Ιουλίου

Bloodvault: Οι Bloodvault είναι ένα ελληνικό heavy rock συγκρότημα από το 2020. Αποτελούνται από τους: Μάρα Αναγνωστοπούλου (φωνητικά), ΔημήτρηΜαχαιράς (κιθάρα), Νικόλας Δριστιλιάρης (τύμπανα) και Άλκη Μπέλο (μπάσο). Έως τώρα έχουν κυκλοφορήσει ένα ΕΡ, (BSI) και ένα single (Play Low). Η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί ως ρυθμικό heavy rock με μπλουζ επιρροές, κολλητικές μελωδίες, catchy φωνητικά, εκρηκτικά τύμπανα και ‘’βαριές’’ μπασογραμμές.

Ushala:  Σχηματίστηκαν το 2008 και μετά από χρόνια, κάπου στο 2016 αποφάσισαν να επαναδραστηριοποιηθούν.Μετά από αλλαγές μελών και περιόδους σιωπής έφτασε το 2020 να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP με τίτλο “ Εν αρχή ήν το χάος “. Σε μια εποχή όπου η μουσική και η ποίηση είναι ο μόνος αληθινός δρόμος. Γιώργος Παπαθανασίου: Μπάσο,φωνές. Κώστας Κωσταδήμας: Κιθάρες. Κώστας Δημητρίου : Τύμπανα.

Petros Fuzzhead: Πρόκειται για το προσωπικό project του Πέτρου Fuzzhead Βυζούκη, ο οποίος υπήρξε ο κεντρικός συνθέτης/στιχουργός των The Fuzzy Nerds, ενώ έχει συνυπογράψει επίσης 1 album με τους Blind Them With Science και 3 singles με τους Tristessa. Με το προσωπικό του project (Petros Fuzzhead) έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα ένα full-length album - “The War Is Near” - και 5 singles - “Out Of Your Box”, “Soviet?”, “I Know Who You Are”, “Lobotomy” και “Bored”. Πέτρος Fuzzhead Βυζούκης, Φωνητικά/Κιθάρες/Μπάσο/Μελλόντικα/Noise/Κρουστά/Looping. Μαρία Χολέβα, Bass Guitar. Δημήτρης Βάσσος, Μπάσο. Νικόδημος Παπουτσής, Τύμπανα/Δεύτερα Φωνητικά/Κρουστά

Jellyfish: Οι Jellyfish, δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2022. Οι μουσικοί του συνόλου, δραστηριοποιούνται στη ροκ, μέταλ αλλά και τζαζ σκηνή της πόλης και έμελε να συναντηθούν στην παλιά ντισκοτέκ, της οποίας το πνεύμα επιθυμούν να μεταδώσουν στο κοινό τους. Τα μέλη της Μπάντας: Αίγλη Λώλη: Φωνή.  Γιώργος Τζαχρήστας: κιθάρα. Βονιφάτιος Αρμενόπουλος: Μπάσο. Ευάγγελος Γούλας: Drums

18 Ιουλίου

Ask Tomorrow: Οι Ask Tomorrow δημιουργηθήκανε στις αρχές του 2019 από τους Φοίβο Μέγα, Παναγιώτη Μίσσα, Λωρέττα Καμπουρίδου, Τάσο Παντελέων. Ο πρώτος τους δίσκος  'Time flies By' κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020. Λίγο καιρό μετά η Εμμανουέλα Δρούγκα στην φωνή και στο μπάσο η Ελένη Κοιλάκου συνεχίζουν αυτό το μουσικό ταξίδι.  Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν το νέο single 'Pro Choice'.

Elephant: Οι Elephant δημιουργήθηκαν το 2018 κάπου ανάμεσα από συζητήσεις για μουσική, δημιουργία και τρόπους να υπάρξουν συμβαδίζοντας με τα όνειρα τους. Πειραματίζονται με ό,τι μπορεί να βγάλει ήχο αλλά δηλώνουν (περίπου) alternative rock. Συστηθήκαν κάποιους μήνες μετά το πρώτο jam με μια live ηχογράφηση το καλοκαίρι του 2019, ενώ μπορείτε να ακούσετε και το full-length δίσκο τους “A Better Me”.

Αυτόπτες Μάρτυρες: Οι Αυτόπτες Μάρτυρες είναι 5μελές μουσικό σχήμα από τα Γιάννενα. Το μουσικό ύφος τους κινείται στον χώρο του classic – hard rock με ελληνικό στίχο. Χαρακτηριστικά τους είναι ο αλληγορικός στίχος πάνω σε δυναμικά riff και μελωδίες, ενώ σε κάποια κομμάτια τους κυριαρχεί ο τζουράς, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα ροκ  - ρεμπέτικου.Το 2016 κυκλοφόρησαν το EP «Στο Βυθό», ενώ το 2018 το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους έγινε πράξη, με τίτλο «Παράξενα Παιχνίδια», αποτελούμενο από 8 κομμάτια. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το single «Σημάδια» σε συνεργασία με τον Αλέξη Σουρή.

InΣomnia Band: Οι InΣomnia Band σχηματίστηκαν στα Γιάννενα το 1989 (και ήταν μαζί μέχρι το 1997).Τον Νοέμβρη του 2014, 17 χρόνια μετά, επέστρεψαν για να συνεχίσουν "το έργο που άφησαν ημιτελές" Ο ήχος τους κινείται στο ευρύ φάσμα της rock και hard rock μουσικής.


8o Rock Mountain Festival

17 & 18 Ιουλίου 2022

Θέση Προφήτης Ηλίας Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων

Έναρξη 20:00

Eίσοδος 3 € ανα άτομο (εξαιρούνται παιδιά κάτω των 12 ετών)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]