ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών στην τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδάτινου Σκι, Seniors,στα «Λιθαρίτσια»


 Συνεχίζει την έντονη φετινή δραστηριότητα το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών σε σημαντικές εκδηλώσεις. Βάσει το προγραμματισμού, την Πέμπτη 21/7/2022 συμμετείχε σε μια ακόμη τελετή διεθνούς αθλητικού γεγονότος με ιδιαίτερη σημασία για τα Γιάννινα και την Ήπειρο, συνδέοντας τον αθλητικό, με τον πολιτιστικό και τουριστικό τομέα: την τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδάτινου Σκι, Seniors, που πραγματοποιήθηκε στα «Λιθαρίτσια».


Προσκεκλημένο του διοργανωτή Ομίλου Θαλασσίου Σκι, παρουσίασε πρόγραμμα λαϊκών χορών της Ελλάδας πάνω σε διεθνώς γνωστά τραγούδια όπως «Ζορμπάς», «Συρτάκι» και «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».  Σημειώνεται ότι, πέραν άλλων βραβείων για τον παραδοσιακό χορό και τραγούδι, το Συγκρότημα του Δήμου Ιωαννιτών συμμετείχε στην καταγραφή ενός «ρεκόρ Γκίνες», που αφορούσε τους περισσότερους χορευτές που χόρεψαν λαϊκό ελληνικό χορό. Είχε γίνει στην αδελφοποιημένη των Ιωαννίνων,  Αγία Νάπα Κύπρου, το 2015.


Η συγκεκριμένη παρουσίαση σε αθλητικό γεγονός στα Γιάννινα για το 2022, έρχεται σε συνέχεια του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και του Διεθνούς Φιλικού Αγώνα Ποδοσφαίρου βετεράνων ΑΓΙΑΞ Ολλανδίας και ΠΑΣ Γιάννινα.


Επιμέλεια- Διδασκαλία: Ηλίας Γκαρτζονίκας, Νίκος Νούσιας (εκπ. Φυσικής Αγωγής) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]