ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένωση Στρατιωτικών Υπαλλήλων N. Ιωαννίνων :Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων

 


  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΥΙ συγχαίρει το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων για τις άμεσες  και αποτελεσματικές  του  ενέργειες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά   διαρρήξεις και κλοπές  σε βάρος συμπολιτών μας στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.

   Πρόκειται για ένα καίριο  χτύπημα κατά της εγκληματικότητας, προϊόν ενδελεχούς έρευνας και αξιοποιήσης πληροφοριών , με συμμετοχή   ενός μεγάλου αριθμού συναδέλφων  οι οποίοι με μεθοδικότητα, εργάστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα αρκετές ώρες καθημερινά, με αποτέλεσμα την σύλληψη και παραπομπή των δραστών  ενώπιον της δικαιοσύνης. Τέτοιες επιτυχίες, ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών ενώ ταυτόχρονα κάνουν περήφανους όλους εμάς που υπηρετούμε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων πέραν των συγχαρητηρίων δηλώνουμε ότι  θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να στηρίζουμε το έργο των συναδέλφων, οι οποίοι δεν σταματούν να προσπαθούν για το καλύτερο, συνδράμοντας και δίνοντας λύσεις εκεί όπου χρειάζεται.

              Θερμά συγχαρητήρια Συνάδελφοι!!!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                       ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]