Mε επιτυχία η Διημερίδα που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου με θέμα «Η Προστασία του παιδιού και της οικογένειας»


 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διημερίδα που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των ΟΤΑ στις 8 και 9 Ιουλίου. 

Κύριο θέμα της διημερίδας αυτής ήταν «Η Προστασία του παιδιού και της οικογένειας».

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την αναδοχή και την υιοθεσία του παιδιού. Τον ρόλο των εξειδικευμένων υπηρεσιών και δομών υποστήριξης για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς και τον ρόλο των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων για την πρόληψη και προστασία παιδιού και οικογένειας. 

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» εκπροσωπήθηκε στην διημερίδα από τον Αντιπρόεδρο κο Τσίμαρη Ιωάννη και συμμετείχε με ομιλήτρια την κα. Τζιοβάρα Σοφία Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ιωαννιτών, αναφέροντας τις υπηρεσίες προστασίας και φροντίδας της οικογένειας στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας.

Η συνεργασία όλων των φορέων καθώς και των Κοινωνικών Υπηρεσιών των ΟΤΑ θα μπορέσει να συνδράμει για την πραγματοποίηση των στόχων αλλά και των προοπτικών για ένα ολοκληρωμένο δίκτυο προστασίας για το παιδί και την οικογένεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]