[Eλλάδα]Νέοι άνθρωποι έχασαν τα ξημερώματα τη ζωή τους στην άσφαλτο

 


Τραγωδία στην Πάτρα στις 6.30 το πρωί. ΙΧ το οποίο οδηγούσε 25χρονος εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην κυριολεξία πάνω στην μάντρα και αιωρείτο πάνω από τους τάφους. Ο θάνατος του 25χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρίου. Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.

πηγή flamis.gr



Τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια - Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 25χρονος

Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα στον Κηφισό και τη Νέα Φιλαδέλφεια με τραγικούς πρωταγωνιστές έναν 22χρονο και έναν 25χρονο.


Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολώνα.


Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου, ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.


Λίγο αργότερα, στην οδό Δεκελίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 25χρονος που οδηγούσε μηχανή τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από σύγκρουση με  αυτοκίνητο.

πηγή zougla.gr


Θρήνος στο Ρέθυμνο από το θάνατο του 33χρονου Αντώνη


Έναν ακόμη νέο άνθρωπο θρηνεί το Ρέθυμνο που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο πρόωρα και άδικα!


Ο 33χρονος Αντώνης Παναρετάκης, επιχειρηματίας στην πόλη του Ρεθύμνου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου.


Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρετούν

πηγή cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]