Eγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άρτας


 Με μια δυναμική ανοιχτή εκδήλωση έγιναν τα εγκαίνια των νέων Γραφείων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άρτας, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 στην πλατεία Κιλκίς. Πάνω από 200 μέλη και φίλοι του Κινήματος παραβρέθηκαν για να δώσουν το παρών στην επανεκκίνηση και την ανοδική πορεία του Κινήματος. Ο Γραμματέας του Κινήματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, έδωσε το στίγμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, επισφραγίζοντας την επανασύνδεση με την κοινωνία και τη βάση της.

Παρόντες στην επιτυχημένη εκδήλωση ήταν επίσης ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας Χρήστος Γκόκας, ο πρώην υφυπουργός Θόδωρος Κολιοπάνος, ο πρ. Δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, τα μέλη της Κ.Π.Ε. Χρήστος Μέγας, Θανάσης Ντερέκας, Νίκος Χούτας, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Ζήσιμος καθώς και πολλά στελέχη. Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος έδωσαν παλμό και ζωντάνια στην εκδήλωση, μεταφέροντας ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο μήνυμα. 


Η Άρτα απέδειξε έμπρακτα ότι και θέλει και μπορεί να διατελέσει σημαντική κινητήριο δύναμη στην πορεία του Κινήματος και να το φέρει ξανά στο πολιτικό προσκήνιο στη θέση που του αξίζει.


Άρτα, 24 Ιουλίου 2022

Η εκπρόσωπος τύπου                        Ο Γραμματέας 

Μάρω Νάκα                                      Αλέξανδρος Σερέτης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]