Δήμος Ιωαννιτών:Αιτήσεις για την πρόσληψη προσωπικού στην καθαριότητα σχολικών μονάδωνΟ Δήμος Ιωαννιτών προχωρά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εκατόν ένα (101) ατόμων πλήρους απασχόλησης και  εικοσιπέντε (25) ατόμων μερικής απασχόλησης για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής τους και μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 3 Αυγούστου.

Έπειτα από την τροποποίηση της υπουργικής απόφασης, οι υποψήφιοι υποχρεούνται πλέον να υποβάλλουν μαζί με την αίτησή τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους.

Η αίτηση- υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά σε ένα αρχείο στο email: sxo@ioannina.gr.

Σημειώνεται ότι θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή ενώ ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Επισημαίνεται ότι για τις βεβαιώσεις εμπειρίας οι υποψήφιοι- υποψήφιες θα πρέπει να απευθυνθούν στις σχολικές επιτροπές (για απασχόληση έως τη λήξη του διδασκτικού έτους 2019-2020) και στο πρωτόκολλο του Δήμου Ιωαννιτών (Κρυστάλλη 3, email: protocollo@ioannina.gr) για απασχόληση μετά το διδακτικό έτους 2020-2021.

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και οι πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]