Μικροί και μεγάλοι στην ποδηλατοδρομία στο Δελβινάκι!

 


Με τη συμμετοχή 35 μικρών και μεγάλων ποδηλατών διεξήχθη σήμερα Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 η ποδηλατοδρομία στο Δελβινάκι, ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου. 

Πρόκειται για μία διοργάνωση που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά με στόχο να καταστεί θεσμός καθώς έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους δημότες και ιδιαίτερα τα παιδιά. 

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από το Δελβινάκι, έφτασαν στην Αγία Παρασκευή κι επέστρεψαν στο Δελβινάκι για την τελετή λήξης που έκρυβε και φέτος πολλές εκπλήξεις.


Τους ποδηλάτες συνεχάρη ο Δήμαρχος  Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης που δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αυξημένη συμμετοχή. “Είναι ιδιαίτερη χαρά για το Δήμο μας η μεγάλη συμμετοχή. Η ποδηλατοδρομία αποτελεί πλέον θεσμό για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις αφού το ποδήλατο είναι ένα μέσο με πολλαπλά οφέλη για μικρούς και μεγάλους” δήλωσε.

Μετά τη λήξη της ποδηλατοδρομίας πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων με δώρο δύο ποδήλατα, χορηγία του Δήμου Πωγωνίου και μία δωροεπιταγή από το βιβλιοπωλείο “Γράφω Σβήνω”.

Στην ποδηλατοδρομία παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αριστοτέλης Βίλλης, Νικόλαος Γαλίτσης και Αναστάσιος Γιούνης καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δελβινακίου κ. Γεώργιος Τσώνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]