Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Τί συζήτησαν




   Πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2022 συνάντηση αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ι με τον Αρχηγό  της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο     κ.Κωνσταντίνο Σκούμα, παρουσία του Προέδρου της Ποασυ Γρηγόρη Γερακαράκου.

    Στην συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού, τα θέματα που θέσαμε ήταν κυρίως το ζήτημα της ανέγερσης ενός νέου σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου, αναφερόμενοι στις μέχρι τώρα ενέργειές μας , το ζήτημα   με  τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας των υπηρετούντων Αστυνομικών στο Νομό μας, πολλοί από τους οποίους (τριψηφιος αριθμός), δύναται να αποχωρήσουν λόγω αυτεπάγγελτης αποστρατείας, και την ανάγκη γενναίας ενίσχυσης της Διεύθυνσης μας τα επόμενα χρόνια αρχής γενομένης από τις έκτακτες μεταθέσεις του Σεπτεμβρίου. 


   Ο κ. Αρχηγός, έχοντας εμπεριστατωμένη άποψη για όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, δήλωσε αναφορικά με το κτιριακό ζήτημα ότι η ανέγερση ενός σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου θα συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και κατ' επέκταση  των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς  τους πολίτες του Νομού μας  και ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια εκ της θέσεώς του για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης. Όσον αφορά το θεμα του μεγάλου ορίου ηλικίας των υπηρετούντων στο Νομό μας, αναγνώρισε την ύπαρξη του προβλήματος και δεσμεύτηκε να το εξετάσει διεξοδικά την περίοδο των έκτακτων μεταθέσεων. 


                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                                 ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]