ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΗΠΕΙΡΟΣ"

Ε.Ο Πρέβεζας-Ιωαννίνων :Ολοκληρώθηκε ο κόμβος στον Ζέφυρο- Σχεδιασμός της Π.Ε για δημιουργία και άλλων κόμβων στην παραλιακή οδό

 


Ένα έργο που θα συμβάλλει ουσιαστικά στη διαχείριση της κυκλοφορίας στην Ε.Ο Πρέβεζας-Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου. Ο λόγος για τον κυκλικό κόμβο στη θέση Λιμποχωβίτη Ζέφυρος ένα σημείο στο οποίο κυρίως το καλοκαίρι σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων με προορισμό τα παράλια και αντίστροφα.

Οι εργασίες (προυπολογισμού 545 χιλιάδων ευρώ) περιελάμβαναν  κυκλικό κόμβο με κεντρική κυκλική νησίδα,νησίδες στους συμβάλλοντες κλάδους, σήμανση και ασφάλιση, ηλεκτροφωτισμό και κατασκευή των απαραίτητων  υδραυλικών έργων  για την αποστράγγιση  του οδοστρώματος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία  ανέφερε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα αποσυμφορήσει την κίνηση .

Παράλληλα στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκεται και ο κόμβος στην οδό Λασκαράτου,  ενώ ακολουθούν οι μελέτες για τους κόμβους σε Λούτσα και Βαλανιδορράχη,  οι οποίοι θα προστεθούν στους κόμβους που έχει κατασκευάσει ήδη η Περιφέρει αναβαθμίζοντας σημαντικά τις συνθήκες κυκλοφορίας  στην εθνική οδό.


Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

φωτό   facebook Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]