Ιωάννινα:Πως να μην αναγκαστείς να περπατάς στο δρόμο; [Παρέμβαση αναγνώστη ]


 Πριν από λίγο καιρό   άλλαξαν οι φωτεινοί σηματοδότες επί της Σουλίου στη συμβολή της με τη Σπύρου Λάμπρου .Αυτό είναι το καλό .

Το προβληματικό είναι πως αφού έγινε που έγινε επιτέλους η αλλαγή δεν μπορούσε να διορθωθεί το προβληματικό σημείο που   ήταν τοποθετημένος ο σηματοδότης επί της Σουλίου ;

Αναγνώστης   που έστειλε την παραπάνω  φωτογραφία   εύλογα αναρωτιέται :

"Αφού έκαναν που έκαναν το καλό και αποκτήσαμε επιτέλους νέα φανάρια  δεν μπορούσαν να αλλάξουν τη θέση στήριξης   στο πεζοδρόμιο ;Μία   μικρή μετακίνηση στο πολύ στενό πεζοδρόμιο θα   ήταν αρκετή ώστε να   διευκολύνει τη διέλευση των πεζών ,ιδιαίτερα εμποδιζόμενων ατόμων .

Άραγε μία μαμά με  καροτσάκι μπορεί να περάσει από αυτό το σημείο;Όχι βέβαια .Γι αυτό και δεν θα πάψουμε ποτέ να βλέπουμε μαμάδες να κατεβαίνουν στον δρόμο με τα καροτσάκια ,όχι   φυσικά επειδή   δεν τους νοιάζει η ζωή τους και η ζωή των παιδιών τους αλλά επειδή  απλά δεν μπορούν να κάνουν  διαφορετικά ...

Και σε τέτοια προβληματικά σημεία οι πεζοί δυστυχώς στριμώχνονται ,ελίσσονται αλλά τελικά δεν αποφεύγουν το περπάτημα στο δρόμο ...."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]