Το Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας εμπιστεύτηκε τα Γιάννενα!


 Η Γιαννιώτικη εταιρεία διαδικτυακής προώθησης και διαφήμισης ΠΕ Websites θα αναλάβει την Ψηφιακή Προβολή του Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας. Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία τοπικής επιχειρηματικότητας από μια νεοσύστατη εταιρία νέων και δημιουργικών ανθρώπων που τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποίησης έχει αναλάβει με επιτυχία δεκάδες σημαντικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΟΛΚΕΟΑ στην Αργυρόπουλη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας κος. Βασίλης Τσατσαράγκος, ο C.E.O. της ΠΕ Websites Σπήλιος Τυροπάνης και ο Project Manager Κωνσταντίνος Τάσος συζήτησαν και συμφώνησαν για τον σχεδιασμό της Ψηφιακής Προβολής των τεκμηρίων και της λαμπρής ιστορίας των ιστορικών Ολυμπιακών Αερογραμμών. 

 

 

Η ΠΕ Websites θα αναλάβει την συνολική ψηφιακή υποστήριξη για το Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας, θα συνδράμει στην ψηφιοποιήση χιλιάδων τεκμηρίων, στην παραγωγή και προώθηση διαφημιστικών προϊόντων για το κατάστημα του Μουσείου, την ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία με ιστοσελίδα, online διαφήμιση και προώθηση στα Social Media.

 

 

Μάλιστα εντός του επόμενου έτους αναμένεται να υλοποιηθεί το Virtual Museum (Μουσείο Εικονικής Πραγματικότητας), στο οποίο θα μπορεί κάποιος εξ αποστάσεως να επισκεφθεί τα αεροσκάφη μέσω 360 Virtual Tour και να εξερευνήσει χιλιάδες ιστορικά τεκμήρια εικόνας και ήχου από το κινητό ή τον υπολογιστή του.

 

 

 

 

Φωτογραφία από το αντάμωμα φίλων του Μουσείου της Πολιτικής Αεροπορίας έξω από το θρυλικό Boeing 747 στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]