ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Πρέβεζα:Εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό η Σονάτα υπό το σεληνόφως!


 Ο σκηνικός μονόλογος μιας γυναίκας  με τα μαύρα, με τη φωνή  της  Όλιας Λαζαρίδου  και τη μουσική του Θοδωρή Λεμπέση που απέδωσε ορχήστρα μουσικής δωματίου υπό τη διεύθυνση του Θοδωρή Λεμπέση και σε σκηνοθεσία του  Λευτέρη Γιοβανίδη, εντυπωσίασαν και μάγεψαν το κοινό που βρέθηκε την Τετάρτη στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης. Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου "έλουσε" ένα από τα σπουδαιότερα έργα του ποιητή Γιάννη "τη Σονάτα υπό του σεληνόφωτος" στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας.

Η σύμβουλος του Δημάρχου Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου σε θέματα πολιτισμού καλωσόρισε το κοινό,  μίλησε  για  το  κείμενο του Γιάννη Ρίτσου και σημείωσε πως Δήμος στηρίζει τον πολιτισμό με μια σειρά εκδηλώσεων με δωρεάν είσοδο για το κοινό.


Η Όλια Λαζαρίδου υποδύθηκε την μαυροντυμένη γυναίκα που ζει σε ένα σπίτι που δεν τη χωράει  και άπλωσε όλα τα συναισθήματά της στη σκηνή. Όλα αυτά υπό τη μουσική υπόκρουση των δημιουργιών του Θοδωρή Λεμπέση που η μουσική άφησε το λόγο να περάσει.

"Το ξέρω πως καθένας μονάχος πορεύεται στον έρωτα, μονάχος στη δόξα και στο θάνατο. Το δοκίμασα. Δεν ωφελεί. Άφησε με να έρθω μαζί σου".

Την παράσταση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος και συνεχάρη θερμότατα τους συντελεστές για την εξαιρετική τους απόδοση, ο αντιδήμαρχος Πάργας κ. Πιτσαρός, δημοτικοί και περιφερειακοί σύλλογοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]