ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα: Kατέληξε στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή στη Λεωφόρο Γράμμου 'Αγριος καβγάς για ένα κινητό και 17 ευρώ...[φωτό]


 Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 23.00   επί της λεωφόρου Γράμμου  στα Ιωάννινα  μετά από   άγρια συμπλοκή 2  ημεδαπών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια με τον έναν  να χτυπά με μανία τον άλλον στο πεζοδρόμιο αφήνοντάς τον αιμόφυρτο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και διακόμισε       στο  εφημερεύον νοσοκομείο    τον   αιμόφυρτο  άνδρα με  αρκετά τραύματα ενώ ο άλλος εμπλεκόμενος στον καβγά  οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες   ο καβγάς   φέρεται να ξεκίνησε όταν ο ένας από τους δύο άνδρες  έκλεψε το κινητό τηλέφωνο του  άλλου  και χρηματικό ποσό 17 ευρώ.

Οπως είπαν στο epirus-tv-news.gr κάτοικοι της περιοχής  που βγήκαν ανάστατοι έξω από τα σπίτια τους  δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι συμπλοκές ατόμων στην περιοχή κάτι που όπως είναι φυσικό τους προβληματίζει ...  

Οι δύο εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν .Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή .

Ο συλληφθείς βαρύνεται με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]