Άρτα:Ολοκληρώθηκε το δίκτυο αποχέτευσης στην οδό Βίτσι
Χρ. Τσιρογιάννης : «Ολοκληρώσαμε, την κατασκευή ενός δύσκολου τμήματος, του δικτύου αποχέτευσης στην οδό Βίτσι στην πόλη της Άρτας».


Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός δύσκολου τμήματος, του δικτύου αποχέτευσης στην οδό Βίτσι στην Άρτα. Ειδικότερα πρόκειται για το έργο “Επεκτάσεις δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας”, που υλοποίει η Δημοτική Επιχείρησης Ύδρευσης Άρτας.

Μεταξύ άλλων το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την επέκταση του υπάρχοντος δικτύου ακαθάρτων, στην οδό Βίτσι συνολικού μήκους περίπου 40 μέτρα και την επέκταση του υπάρχοντος δικτύου ακαθάρτων στους Κωστακιούς Άρτας σε οδό κάθετη στην Επαρχιακή οδό Άρτας - Σαλαώρα.

Η επέκταση του δικτύου ακαθάρτων στην οδό Βίτσι περιλαμβάνει δυο κυκλικά φρεάτια εκ των οποίων το πρώτο θα είναι τερματικό, ενώ κατασκευάστηκαν επτά ιδιωτικές συνδέσεις ακινήτων με το κεντρικό δίκτυο, ενώ στην επέκταση για Κωστακιούς κατασκευάστηκε μία σύνδεση ακινήτου στην αρχή του νέου τμήματος, και δώδεκα συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο ακαθάρτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]