ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ανώτατη διάκριση για 4 τυριά ΗΠΕΙΡΟΣ στα DLG Awards 2022
Τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν χρυσό βραβείο από τον κορυφαίο Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, στο πλαίσιο των DLG Awards 2022, αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας, γεύσης και καινοτομίας που χαρακτηρίζει συνολικά τη μάρκα ΗΠΕΙΡΟΣ.


Η παραδοσιακή και διαχρονικά αγαπημένη Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί με την πικάντικη, πιπεράτη γεύση του, καθώς και το χειροποίητο τυρί σχάρας Ταλαγάνι Αποστόλου, από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα, διακρίθηκαν μετά από οργανοληπτική εξέταση για την εμφάνιση, τη συνοχή, την οσμή, τη γεύση, την ετικέτα και τη συσκευασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα προϊόντα είχαν διακριθεί και στον περσινό διαγωνισμό ποιότητας του DLG.Ο Οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885 και θεωρείται ηγέτης στην αξιολόγηση της ποιότητας των τροφίμων στην Ευρώπη.

Κάθε χρόνο, η επιστημονική ομάδα του DLG, με έδρα τη Φρανκφούρτη, εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο και επιβραβεύει μόνο όσα πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει ο Οργανισμός.   


Η νέα αυτή βράβευση, που αποτελεί την 4η κατά σειρά διεθνή διάκριση για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των διαγωνισμών Monde Selection Quality Awards 2022, Superior Taste Awards 2022, Mediterranean Taste Awards 2022, επισφραγίζει τη διαχρονικά σταθερή ποιοτική και γευστική υπεροχή των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ τοποθετώντας τα ανάμεσα στα κορυφαία τυροκομικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]