ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων:Η στάση του κ. Καχριμάνη και στο θέμα των απορριμμάτων κοστίζει πολύ στους Ηπειρώτες(3,5εκ.ευρώ)


 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και  της τροπολογίας της κυβέρνησης  στο θέμα της  διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ήπειρο,  για το ποιος θα πρέπει εκ του νόμου να έχει την ευθύνη της διαχείριση τους και την ακόμη και σήμερα "σουλτανικού" τύπου αντίδραση του Περιφερειάρχη, να του υπενθυμίσουμε ότι η χώρα διέπεται από νόμους και σε κανένα σημείο του νόμου 4555/2018 δεν αναγράφεται πλην Ηπείρου.

Ας αντιληφθεί επιτέλους ότι θα πρέπει να γίνει μέρος της λύσης και όχι να συνεχίζει να είναι μέρος του προβλήματος, την στιγμή μάλιστα που οι πολίτες της Ηπείρου πληρώνουν δυσβάσταχτους  λογαριασμούς κάθε είδους με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η στάση του κ. Καχριμάνη και στο θέμα των απορριμμάτων κοστίζει πολύ στους Ηπειρώτες(3,5εκ.ευρώ),  ας σταματήσει να τους υπερχρεώνει και ας πράξει τα αυτονόητα, να σεβαστεί τους νόμους που ψηφίζει η ελληνική βουλή.

Αν τέλος  θέλει να συνεχίσει την δική του στρατηγική για τους λόγους που "όλοι αντιλαμβανόμαστε", ας προχωρήσει ευθέως σε ρήξη με την "Πύλη" για το πλην Ηπείρου  αλλά ταυτόχρονα  να απολογηθεί στους Ηπειρώτες γιατί πληρώνουν σε τιμή χρυσού τη διαχείριση των απορριμμάτων  τους.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]