ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Λαϊκά Μπάνια 2022 Πρώτη ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή για μπάνιο στη Λούτσα Πρέβεζας την Κυριακή 24 ΙούληΤην ώρα που οι μεγαλοεπιχειρηματίες του τουρισμού πανηγυρίζουν για κέρδη ρεκόρ, ένας στους δύο εργαζόμενους δεν θα πάει ούτε φέτος διακοπές. 

Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού τα λαϊκά νοικοκυριά στενάζουν απ την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις όλων των αγαθών και το ακριβό τίμημα του πολέμου. Η αύξηση στις τιμές των καυσίμων αλλά και τα τσακισμένα μεροκάματα γίνονται θηλιά στο λαιμό μεγάλου μέρους  των εργαζομένων και των ανέργων της περιοχής μας, ακόμα και για μια ημερήσια εκδρομή στη θάλασσα.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων και των ανέργων για αναψυχή, ξεκούραση και διακοπές. Αυτό το ζωτικό δικαίωμα αφορά την ίδια την αναπλήρωση της εργατικής δύναμης.  Τα λαϊκά μπάνια που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων φέτος για 7η συνεχή χρονιά αποτελούν έμπρακτη αλληλεγγύη και ανακούφιση για δεκάδες λαϊκές οικογένειες.

Τα δωρεάν λαϊκά μπάνια είναι μια από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες του Εργατικού Κέντρου που μαζί με την παιδική εκδήλωση Καραγκιόζη, τις θερινές δωρεάν προβολές και την θερινή αιμοδοσία, κορυφώνονται κάθε χρόνο στην κεντρική εκδήλωση αλληλεγγύης στο τέλος του Αυγούστου. Η ποικιλόμορφη αυτή προσπάθεια έμπρακτης αλληλεγγύης αγκαλιάζει χιλιάδες εργαζόμενους της περιοχής μας και δίνει πραγματική ανάσα ανακούφισης στη ζωή των λαϊκών οικογενειών. 

Φέτος θα πραγματοποιήσουμε δύο ΔΩΡΕΑΝ εκδρομές για μπάνιο στη Λούτσα Πρεβέζης, την Κυριακή 24 Ιουλίου και την Κυριακή 31 Ιουλίου, για τα μέλη των Σωματείων της δύναμής μας.

Τα λεωφορεία ξεκινούν στις 9:00 το πρωί από την Περιφέρεια (Κεντρική Πλατεία) και στις 6:00 αναχωρούν από τη Λούτσα.

Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2651032513 (9 το πρωί με 2 το μεσημέρι, έως Παρασκευή 22 Ιουλίου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]