ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ένας λάθος χειρισμός και το σκάφος ακούμπησε στη γέφυρα της Λευκάδας Τραυματίστηκε ελαφρά ο κυβερνήτης


 Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας ότι το Ι/Φ σκάφος ''ΒΑΝΙΛΛΑ ΣΚΑΙ'' Ν.Π. 1215, ότι ενώ βρισκόταν σε αναμονή προκειμένου να εισέλθει από τη βόρεια είσοδο του διαύλου Λευκάδας, λόγω λανθασμένου χειρισμού γύρισε στο πλάι, με αποτέλεσμα η δεξιά του πλευρά να ακουμπήσει τη γέφυρα.


Από το περιστατικό προκλήθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός του αλλοδαπού Κυβερνήτη του εν λόγω Ι/Φ σκάφους, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ (08) αλλοδαποί επιβαίνοντες του, είναι καλά στην υγεία τους. Ο Κυβερνήτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου κι εξήλθε. Στη συνέχεια, το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος απομακρύνθηκε από την είσοδο του διαύλου, με τη συνδρομή του Α/Κ σκάφους και προσδέθηκε σε ασφαλές σημείο.


Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΒΑΝΙΛΛΑ ΣΚΑΙ'', μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκε βλάβη στη λειτουργία της πλωτής γέφυρας ''ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ'' Ν.Π. 26.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]