Δήμος Ζίτσας- Παραδειγματική πρωτοβουλία !Διανομή καινούργιων παπουτσιών σε παιδιά ευπαθών οικογενειών
Στο  «πλευρό» παιδιών ευπαθών οικογενειών συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Ζίτσας με δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό του «πρόσωπο».

Μέσω  του Κέντρου Κοινότητας που ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά, στην πρόσκληση της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε παπούτσια σε  40 παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών. Η δράση, υλοποιήθηκε χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας ΤΟΜS που προσέφερε τα καινούργια ζευγάρια παπούτσια.

Εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί» με τους υπαλλήλους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας υποδέχθηκαν τα παιδιά στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας και τους προσέφεραν από ένα ζευγάρι παπούτσια.

Είχε προηγηθεί από το Κέντρο Κοινότητας η καταγραφή των αναγκών με συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια των παιδιών οικογενειών που διαμένουν στις Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή τροφίμων-ειδών παντοπωλείου σε ευπαθείς κοινωνικά στο πλαίσιο του   Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020», στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ζίτσας. 

Υπάλληλοι του Δήμου, παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Χριστίνας Παπαδημητρίου-Θεμελή, μοίρασαν σε 121 νοικοκυριά, που είναι δικαιούχοι του προγράμματος, δέματα με βασικά είδη διατροφής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]