ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων με παρουσία και εκτός Ελληνικών Συνόρων!

Το τετραήμερο 23 έως και 26 Ιουνίου 2022 διεξήχθη ο δεύτερος πιο διάσημος αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ευρώπη (1ος είναι το UTMB), ο LASPORTIVA LAVAREDO ULTRA TRAIL. Ο υπόψη αγώνας έχει τις εξής διαδρομές:

Lavaredo Ultra Trail 120 χλμ

Ultra Dolomites 80χλμ

Cortina Trail 48χλμ

Cortina Skyrace 20χλμ.

Οι αγώνες έχουν ως επίκεντρο την πόλη Cortina D'Ampezzo η οποία βρίσκεται στην καρδιά των νότιων Άλπεων στην περιοχή Veneto της Βόρειας Ιταλίας η οποία  αποτελεί ένα δημοφιλές χειμερινό θέρετρο γνωστό για το σκι, το τοπίο αλλά και για τους προαναφερόμενους καλοκαιρινούς αγώνες ορεινού τρεξίματος . Οι διαδρομές κινούνται στους Δολομίτες (οροσειρά στη βορειοανατολική Ιταλία, τμήμα των Άλπεων) οι οποίοι αποτελούν εθνικό πάρκο της Ιταλίας και ανακηρυγμένο (2009)  Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Στην απαράμιλλης ομορφιάς διαδρομή των 120χλμ έτρεξαν και τερμάτισαν οι Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Δημήτρης Καννής ενώ στην διαδρομή των 48χλμ, που αποτελεί τμήμα της μεγάλης διαδρομής, έτρεξαν οι :


Ανδρονίκη Γεωργίου 

Χρήστος Γκούρας 

Κώστας Ντιναλέξης

Γιώργος Παπαϊωάννου 

Στάθης Παππάς 

Φωτεινή Αντώνη

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τους παραπάνω δρομείς του για την άριστη προπονητική τους προετοιμασία και τον τερματισμό τους στους απαιτητικούς αγώνες που έλαβαν μέρος. Επιπλέον τους εύχεται καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια στα μελλοντικά προπονητικά και αγωνιστικά τους πλάνα. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]