Άρτα: Ο «Ορφέας» ανοίγει και πάλι τις πύλες του !



Με περισσότερες ταινίες, κοινωνική τιμολογιακή πολιτική και σύγχρονες υποδομές.


Η μέρα που θα επισκεφτούμε ξανά τον αγαπημένο μας Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο έφτασε. Έτσι, από τις 15 Ιουνίου ο «Ορφέας» ανοίγει ξανά με θεατρικά, παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και με ταινίες, προσεκτικά επιλεγμένες από την Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Αρταίων. 

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου αλλά και με στόχο την βοήθεια προς τους Συλλόγους της πόλης μας, υπάρχει ελεύθερη είσοδος για πολλά δρώμενα. Επιπρόσθετα, στις ταινίες που έχουν εμπορικά δικαιώματα υπάρχει είσοδος των 3 ευρώ και για κάποιες παραστάσεις ιδιωτών το εισιτήριο ανεβαίνει, χωρίς όμως να ξεπερνά τα 8-10 €. 

Με αφορμή την έναρξη της νέας θερινής κινηματογραφικής περιόδου, ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, σημείωσε πως «Ο Ορφέας είναι κομμάτι των καλοκαιρινών αναμνήσεων αυτής της πόλης. Δώσαμε μεγάλο αγώνα τα προηγούμενα χρόνια ώστε να γίνει ο Ορφέας κομμάτι της οικογενειακής και προσωπικής μας εξόδου. Χαίρομαι, επίσης, που έχουμε κοντά μας την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας που χωρίς φωνές και θόρυβο μας κάνουν προτάσεις και μας βοηθούν να διορθώνουμε τις αστοχίες μας». 

Ο Παναγιώτης Γαλάνης, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Αρταίων, τόνισε: «Στον «Ορφέα», ως Δημοτική Αρχή έχουμε κάνει σημαντικές παρεμβάσεις τόσο σε επίπεδο τεχνολογικού εξοπλισμού όσο και στην αισθητική του χώρου. Πλέον είναι ένα κύτταρο πολιτισμού για όλους μας, για όλες τις οικογένειες, για τους Συλλόγους και μια πραγματικά καλή, φθηνή – πολλές φορές δωρεάν- επιλογή διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]