Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συνεχίζει τα καλοκαιρινά του Σαββατοκύριακα με συμμετοχές σε αγώνες δρόμου!

 


O Σ.Δ.Ιωαννίνων συνεχίζει τα καλοκαιρινά του Σαββατοκύριακα με συμμετοχές σε αγώνες δρόμου . Το Σάββατο 25 Ιουνίου δρομείς του συλλόγου βρέθηκαν στην Άρτα και συμμετείχαν στον 4ο  ARTA NIGHT RUN (5χλμ– 10χλμ). Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου (αθλητή της Εθνικής Ελλάδας στην αγωνιστική αναρρίχηση) ο οποίος έχασε την ζωή του στα Τζουμέρκα πριν πέντε μήνες . Οι γονείς του Θεοφάνη Ερμή , Ιωάννης Θεοχαρόπουλος και Μαρίνα Αναστασίου έδωσαν την εκκίνηση των αγώνων κάνοντας παράλληλα έκκληση για την δημιουργία μηχανισμού επείγουσας διάσωσης για να μην θρηνήσουμε στο μέλλον άλλους συνανθρώπους μας που θα βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση σε ορεινές περιοχές. Οι γονείς του Θεοφάνη Ερμή οι οποίοι αποτέλεσαν τα κύρια πρόσωπα της αθλητικής δραστηριότητας μοιράστηκαν  αρκετό από τον χρόνο τους με τους δρομείς του Σ.Δ. Ιωαννίνων με τους οποίους διατηρούν σχέσεις πολύχρονης φιλίας και εκτίμησης. Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα ο σύλλογος διακρίθηκε με τους παρακάτω δρομείς του: 

Ιωάννης Χρυσικόπουλος : 1ος στην Γενική Κατηγορία των 5χλμ.

Γκόγκος Γεώργιος: 3ος στην Γενική Κατηγορία των 10 χλμ.

Γκόγκου Άσπα: 3η στην Γενική Κατηγορία Γυναικών στα 10χλμ.

Τους δρομείς του συλλόγου συνεχάρη, για την συμμετοχή και τις διακρίσεις του, ο Βουλευτής Άρτας και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στύλιος Γεώργιος ο οποίος συζήτησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου η παρουσία του ΣΔΙ δεν περιορίστηκε μόνο εντός Ηπείρου καθώς υπήρξαν συμμετοχές δρομέων του στο Λιτόχωρο Πιερίας όπου διεξήχθη ο 18ος Μαραθώνιος Ολύμπου (OLYMBUS MARATHON), στην Αθήνα στο Πεδίο του Άρεως που διεξήχθη ο 4ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»  και στην Κηφισιά Αττικής που διεξήχθη ο “Kifisia runners in the night”.


Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους δρομείς του .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]