ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένωση Γονέων Ιωαννίνων:Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές στις πανελλαδικές εξετάσεις


 Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δ.Ιωαννιτών  εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που από σήμερα ξεκινούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Τη χρονιά που πέρασε οι ίδιοι οι μαθητές με τους αγώνες τους για το σχολείο, τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύονται, απέδειξαν ότι μπορούν να είναι μαχητές στις εξετάσεις, μαχητές και στη ζωή, ότι και να γίνει...

Στεκόμαστε  δίπλα στα παιδιά μας, σε όλους τους μαθητές, στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Γι αυτό κι εμείς οι γονείς, αγωνιζόμαστε μέσα από τους Συλλόγους Γονέων για ένα σχολείο που θα καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές σας ανάγκες. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για σύγχρονή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, χωρίς κοινωνικούς φραγμούς. Στηρίζουμε τα παιδιά μας με όλους τους τρόπους, ειδικά σε αυτή την φάση που το ψυχολογικό τους φορτίο, λόγω των εξετάσεων, είναι αυξημένο.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές να προσέλθουν στις πανελλαδικές εξετάσεις με αισιοδοξία, δύναμη και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να έχουν  πάντα στο μυαλό τους πως στο διαρκή αγώνα για τη ζωή και το μέλλον που ονειρεύονται και διεκδικούν, οι πανελλαδικές είναι μια ακόμη «μάχη» από τις πολλές που έχουν δώσει μέχρι σήμερα και θα δώσουν στο μέλλον, τόσο οι ίδιοι όσο και οικογένειές τους.

Να έχουν κατά νου ότι, ο δρόμος της ζωής, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα και τον αγώνα μπορούν να κάνουν τα όνειρά για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι. 

Καλή επιτυχία, σε κάθε μαθητή και σε κάθε μαθήτρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]