ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δωρεάν διαχείριση των ποιμενικών ζώων από τον Δήμο ΙωαννιτώνΣτο πλαίσιο του προγράμματος της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων το αρμόδιο τμήμα του Δήμου συναντήθηκε με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Κατσικά, Πεδινής, Μπάφρας, Νεοκαισάρειας, Δαφνούλας, Αμπελιάς, Κράψης και Κόντσικας, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τους άλλους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου.

Στη σύσκεψη που έγινε στο πρώην Δημαρχείο του Κατσικά παραβρέθηκαν ο αρμόδιος για τη διαχείριση του κυνοκομείου του Δήμου αντιδήμαρχος Νίκος Τσόλης, ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα Βασίλης Βλέτσας, η προϊσταμένη της υπηρεσίας Ευτυχία Ευτυχιάδου και η κτηνίατρος του Δήμου Χαρά Γκουντουβά. 

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ευζωία των αδέσποτων αλλά και την προστασία των πολιτών και από την πλευρά του Δήμου ζητήθηκε από τους προέδρους να συμβάλλουν στην καταγραφή των αδέσποτων με την βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου, όπως και των αδιαχείρηστων ζώων (δηλαδή των ποιμενικών) που διαβιούν στις κτηνοτροφικές μονάδες των κοινοτήτων τους και η υπηρεσία στη συνέχεια θα αναλάβει  δωρεάν την ηλεκτρονική τους σήμανση, τον εμβολιασμό, την αποπαρασίτωση και την στείρωση τους .

" Ευελπιστούμε ότι με την βοήθεια όλων των συμπολιτών θα έχουμε λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, μεγαλύτερη φιλοζωική και περιβαλλοντική συνείδηση και υπεύθυνους ιδιοκτήτες κατοικιδίων που δεν θα τα εγκαταλείπουν ..."  δήλωσε ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους προέδρους ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσόλης και τους διαβεβαίωσε ότι η υπηρεσία θα είναι πάντα στην διάθεσή τους (τηλ. επικοινωνίας 2651361165).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]