Άρτα-Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή: Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη ΓρέβιαΜε μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον φίλο, σύντροφο και συναγωνιστή Δημήτρη Γρέβια. Εντελώς αναπάντεχα το Σάββατο 11 του Ιούνη ο Δημήτρης μας άφησε. Τι μαντάτο ήταν και αυτό! 

Ο Δημήτρης που από τα νιάτα του μέχρι και τώρα δεν μας είχε «αφήσει» ποτέ! Πάντα μπροστά στους πολιτικούς, στους κοινωνικούς, στους εργατικούς, στους αυτοδιοικητικούς αγώνες! Πάντα μπροστά στις διεκδικήσεις, στις κινητοποιήσεις, στις πορείες, με τις σημαίες και τα πανό, με το χέρι υψωμένο για το δίκιο! Με την ψυχή του και την πίστη του για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς βαρβαρότητα, χωρίς αδικία, με ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. 

Δυστυχώς πολύ νωρίς και για εμάς, τους συντρόφους του, τους συναγωνιστές του, τους φίλους του! Δυστυχώς πολύ νωρίς και για την οικογένεια του, τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τους δικούς του ανθρώπους!

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους γιούς του, τον Κώστα και τον Διονύση! Κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια! 

Τον Δημήτρη Γρέβια θα τον θυμόμαστε όλες και όλοι πάντα! Θα ζει μέσα από τους αγώνες και τις νίκες που έρχονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]