Εργασίες επέκτασης του δικτύου ύδρευσης σε Γρίμποβο και Παντάνασσα. Χρ.Τσιρογιάννης: «Δίνουμε λύση στα προβλήματα του δικτύου ύδρευσης».




Την αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Γριμπόβου και στην Τοπική Κοινότητα Παντάνασσας, αποφάσισε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης που πραγματοποίησε.

Ειδικότερα σχετικά με το έργο που προβλέπεται να υλοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα  Γριμπόβου, αυτό της αντικατάστασης τμήματος του δικτυού ύδρευσης, μεταξύ άλλων των εργασιών που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν είναι εκσκαφές, τοποθέτηση νέου αγωγού και εγκιβωτισμός. Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται στις 14.508 ευρώ, με χρηματοδότηση  από πόρους της ΔΕΥΑΑ.

Όσο αναφορά την Τοπική κοινότητα Παντάνασσας, το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση αλλά και επέκταση δικτυού ύδρευσης με τοποθέτηση νέου αγωγού, εκσκαφές, κ.α. Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται σε 14.508 ευρώ, με χρηματοδότηση από πόρους της ΔΕΥΑΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]