ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Γιάννης Αϊβατίδης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πήγασο στις εκδηλώσεις μάχης Διρού Δήμου Ανατολικής Μάνης

 


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις  της μάχης Διρού Δήμου Ανατολικής Μάνης το Σάββατο 25 Ιουνίου, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, στο πλαίσιο των καλών σχέσεων των δύο περιοχών. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Γιάννης Αϊβατίδης, ο οποίος παρέστη στις εκδηλώσεις και μετά την αναπαράσταση της μάχης και της χορευτικής παράστασης που έδωσε το χορευτικό τμήμα του Πήγασου, κατέθεσε στεφάνι, όπως και η εκπρόσωπος του Πήγασου Ελπινίκη Μπάρκα. 




Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Διρό με εκπρόσωπο της κυβέρνησης την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο, Δημάρχους όμορων δήμων και εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, συλλόγων και πλήθος κόσμου. Στο Δήμο Ανατολικής Μάνης προσφέρθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου ηπειρώτικα προϊόντα, βιβλία από το Δήμο Ιωαννιτών και τιμητική πλακέτα από τον Πήγασο. Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης με τη σειρά του προσέφερε τοπικά προϊόντα και τιμητική διάκριση για τον Πήγασο, ανανεώνοντας τους φιλικούς δεσμούς των δύο περιοχών. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]