ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κοινό των Ηπειρωτών «Κενού περιεχομένου» η επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στην Άρτα



Σε κομματική φιέστα κατέληξε η επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη στην Άρτα. Αντί να απαντήσει  στα μεγάλα ζητήματα υποχρηματοδότησης της αυτοδιοίκησης, της απένταξης σημαντικών οδικών έργων, της έλλειψης οποιασδήποτε προοπτικής για την στήριξη της περιφερειακής αυτοδίοικησης και των πολιτών, θυμήθηκε, μετά τρία χρόνια, τους διορισμένους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, που θα λύσουν όλα τα προβλήματα κακοδιοίκησης!

Αποστασιοποιημένος από τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία, ζώντας στο προστατευμένο περιβάλλον της υπουργικής θέσης απέφυγε να λογοδοτήσει γιατί ΔΕΝ υλοποιείται το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και δεν συνεχίζονται τα έργα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδότησε, ακυρώνοντας στην πράξη την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας και της περιφέρειας μας. Ο δρόμος προς τα Θεοδώριανα, το χιονοδρομικό πάρκο των Θεοδωριάνων, ο δρόμος  Άρτα – Ευρυτανία, η ασφαλής οδική σύνδεση των Κεντρικών και βορείων Τζουμέρκων περιμένουν ακόμα. Στην ορεινή Άρτα τα έργα σταμάτησαν!

Αλήθεια κύριε Υπουργέ γιατί δεν επισκεφτήκατε το δρόμο Γιάννενα - Κακκαβιά και την παράκαμψη Φιλιππιάδας;

Γιατί δεν επισκεφτήκατε τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και τα Πράσινα Σημεία της περιοχής για να διαπιστώσετε τη λειτουργία τους και την «άριστη συνεργασία» του Περιφερειάρχη και των Δημάρχων της Ηπείρου στη διαχείριση των απορριμμάτων και να ενημερωθείτε για την πολιτική των προστίμων μεταξύ περιφέρειας και εργοστασίου ΑΣΑ, που συντηρεί την όλη επιχείρηση; 

Όσο κι αν προσπαθήσετε κ. Βορίδη δε θα καταφέρεται να πείσετε την κοινωνία. Ακόμη κι αν δώσετε παράταση στους αυτοδιοικητικούς φίλους σας, στις εκλογές του 2023 θα πάρετε ηχηρή απάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]